Publikavimo data: 2024-04-02
Kruasanai
Jei jūsų pusryčiai prasideda nuo šio puošnaus kepinio, vadinasi, esate arba Prancūzijoje, arba namuose, bet jau pasigaminote savo raugintus kruasanus. Ir jie nė kiek ne prastesni už parduodamus kokioje nors Paryžiaus kepyklėlėje. Tradiciniai prancūziški kruasanai kepami be įdaro, tačiau šiame recepte jis visiškai būtinas, nes jį sudaro juodasis šokoladas ir traškūs lazdyno riešutai.
Žingsnis 1
Darbo paviršių pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą į 5 mm storio stačiakampį. Supjaustykite 10 cm ilgio trikampiais.
Žingsnis 2
Ant platesnės trikampio dalies dėkite šokolado ir riešutų ir suvyniokite nuo platesnio krašto, kad gautumėte bandelės formą. Tą patį padarykite ir su likusiais trikampiais.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentu, sudėkite ant jos kruasanus ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 4
Paruoštus kruasanus pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Kategorijos