Kruasanai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kruasanai

Jei jūsų pusryčiai prasideda nuo šio puošnaus kepinio, vadinasi, esate arba Prancūzijoje, arba namuose, bet jau pasigaminote savo raugintus kruasanus. Ir jie nė kiek ne prastesni už parduodamus kokioje nors Paryžiaus kepyklėlėje. Tradiciniai prancūziški kruasanai kepami be įdaro, tačiau šiame recepte jis visiškai būtinas, nes jį sudaro juodasis šokoladas ir traškūs lazdyno riešutai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
369 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kruasanai Žingsnis 1
Darbo paviršių pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą į 5 mm storio stačiakampį. Supjaustykite 10 cm ilgio trikampiais.

Žingsnis 2

Kruasanai Žingsnis 2
Ant platesnės trikampio dalies dėkite šokolado ir riešutų ir suvyniokite nuo platesnio krašto, kad gautumėte bandelės formą. Tą patį padarykite ir su likusiais trikampiais.

Žingsnis 3

Kruasanai Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentu, sudėkite ant jos kruasanus ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 4

Kruasanai Žingsnis 4
Paruoštus kruasanus pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos