Kruasanai be miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kruasanai be miltų

Neraugintą tešlą galima paruošti greičiau nei mielinę tešlą. Jai nereikia daug laiko rauginti. Kruasanų be mielių receptas labai patogus, kai reikia greitai paruošti ką nors skanaus ir sotaus pusryčiams. Įdarui galite naudoti bet ką, ką tik norite, nes šios tešlos skonis gana neutralus. Namuose galite pasigaminti sudėtingą ir sotų įdarą arba aplieti kruasanus saldžia uogiene ar šokoladu - viskas priklauso nuo jūsų pomėgių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
350 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kruasanai be miltų Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Pieną pašildykite, kol šiek tiek sušils, ir supilkite į gilų dubenį. Į pieną įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos. Įmaišykite sviestą. Viską gerai išmaišykite. Palaipsniui supilkite miltus, atsargiai maišydami. Užminkykite tešlą. Ji turi tapti vientisa. Šiek tiek atvėsinkite šaldytuve, maždaug 15 minučių.

Žingsnis 2

Kol tešla šaldoma, pasiruoškite kiaušinio trynį kruasanams aptepti. Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo, kiaušinio trynį išplakite šepetėliu. Atidėkite į šalį.

Žingsnis 3

Kruasanai be miltų Žingsnis 3
Iš tešlos iškočiokite kruasanus. Padalykite tešlą į mažus gabalėlius ir kiekvieną jų atsargiai iškočiokite. Supjaustykite tešlą trikampėliais ir susukite bandeles. Dėkite ant kepimo skardos ir viršų patepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 4

Kruasanai be miltų Žingsnis 4
Dėkite kruasanus į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 minučių, kol jie taps auksiniai. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos