Kruasanai iš mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kruasanai iš mielinės tešlos

Jei mėgstate kepimo kvapą ir šiltus kruasanus prie karšto gėrimo, šis greitas receptas kaip tik jums.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kruasanai iš mielinės tešlos Žingsnis 1
Kiekvieną tešlos lakštą peiliu supjaustykite trikampiais. Gausite 15-18 trikampėlių.

Žingsnis 2

Kruasanai iš mielinės tešlos Žingsnis 2
Pabarstykite stalą miltais. Šiek tiek iškočiokite trikampėlius kočėlu. Ant platesnio trikampio krašto užtepkite šaukštelį uogienės ir suvyniokite. Galą užspauskite. Įdaras gali būti nesaldus.

Žingsnis 3

Kruasanai iš mielinės tešlos Žingsnis 3
Dėkite ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 180-190 laipsnių. Kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, kruasanai, varškės patiekalai, receptų knyga, kepimas su varške, pusryčiai su varške

Kategorijos