Publikavimo data: 2024-03-30
Kruasanai iš paruoštos tešlos
Labai dažnai pusryčiams norite pasigaminti skanių pyragaičių, bet tingite vargti su miltais. Patyrusios šeimininkės žino, kad kruasanus galima kepti iš paruoštos tešlos. Tai ne tik skanu, bet ir labai greita. Tiesiog pusvalandis - ir sotūs pusryčiai ar nuostabus desertas ant stalo. Mūsų recepte parodyta, kaip iš paruoštos sluoksniuotos tešlos iškepti kruasanus. Įdaras gali būti bet koks, pavyzdžiui, vaisiai ar uogos.
Žingsnis 1
Iš paruoštos tešlos iškočiokite kruasanus. Pabarstykite stalo paviršių trupučiu miltų, atsargiai iškočiokite tešlą, jei reikia, iškočiokite ją kočėlu. Supjaustykite tešlą trikampėliais, į pagrindą įdėkite kelis gabalėlius konservuotų vaisių arba uogų ir susukite bandeles. Dėkite ant kepimo skardos ir palikite šiek tiek pakilti maždaug 15 minučių.
Žingsnis 2
Kol tešla kyla, atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo ir gerai išmaišykite šepetėliu. Kiaušinio tryniu patepkite kruasanus.
Žingsnis 3
Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 20 minučių. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.
Kategorijos