Publikavimo data: 2024-01-05
Obuolių ir cinamono kruasanai receptas
Kruasanai su obuoliais ir cinamonu - lengvas, kvapnus pyragas iš sluoksniuotos tešlos. Egzistuoja teorija, kad kruasanai pirmą kartą buvo pagaminti Austrijoje. Tačiau juos kepti iš sluoksniuotos tešlos pradėta Prancūzijoje. Yra daugybė kruasanų įdaro variantų, o pats sluoksniuotos tešlos kepinys gali būti puikus skanus desertas be jokio įdaro.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Atšildykite sluoksniuotą tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės. Nuplaukite obuolius ir nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Nulupkite obuolius ir supjaustykite juos mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Obuolius pagardinkite cinamonu ir cukranendrių cukrumi.
Žingsnis 4
Sluoksniuotą tešlą išlyginkite kočėlu. Tada suformuokite iš jos 3 vienodo dydžio stačiakampius ir perpjaukite juos įstrižai.
Žingsnis 5
Įdarą dėkite ant platesnės tešlos trikampio pusės ir susukite ragelį. Tą patį padarykite ir su likusia tešla.
Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Pergamentą gerai ištepkite sviestu. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę.
Kategorijos