Obuolių ir cinamono kruasanai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Obuolių ir cinamono kruasanai receptas

Kruasanai su obuoliais ir cinamonu - lengvas, kvapnus pyragas iš sluoksniuotos tešlos. Egzistuoja teorija, kad kruasanai pirmą kartą buvo pagaminti Austrijoje. Tačiau juos kepti iš sluoksniuotos tešlos pradėta Prancūzijoje. Yra daugybė kruasanų įdaro variantų, o pats sluoksniuotos tešlos kepinys gali būti puikus skanus desertas be jokio įdaro.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
42 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Atšildykite sluoksniuotą tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės. Nuplaukite obuolius ir nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu.

Žingsnis 2

Obuolių ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 2
Nulupkite obuolius ir supjaustykite juos mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Obuolių ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 3
Obuolius pagardinkite cinamonu ir cukranendrių cukrumi.

Žingsnis 4

Obuolių ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 4
Sluoksniuotą tešlą išlyginkite kočėlu. Tada suformuokite iš jos 3 vienodo dydžio stačiakampius ir perpjaukite juos įstrižai.

Žingsnis 5

Obuolių ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 5
Įdarą dėkite ant platesnės tešlos trikampio pusės ir susukite ragelį. Tą patį padarykite ir su likusia tešla.

Žingsnis 6

Obuolių ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Pergamentą gerai ištepkite sviestu. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos