Kruasanai su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Kruasanai su kondensuotu pienu

Receptą atsitiktinai pamačiau viename žurnale, ir kruasanai tapo vienu mėgstamiausių mano kepinių nuo pat pirmojo karto, kai juos pagaminau. Pagaminti šį kepinį paprasta ir greita, nes jam naudojama paruošta sluoksniuota tešla. Išbandykite jį su skirtingais įdarais pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
343 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Tešlą atšildykite kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Įkaitinkite orkaitę iki 200˚C.

Žingsnis 3

Kruasanai su kondensuotu pienu Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą.

Žingsnis 4

Sluoksnį supjaustykite į keturis kvadratėlius.

Žingsnis 5

Kruasanai su kondensuotu pienu Žingsnis 5
Kiekvieną kvadratą perpjaukite į du trikampius.

Žingsnis 6

Kruasanai su kondensuotu pienu Žingsnis 6
Ant plačiosios pusės uždėkite šaukštelį kondensuoto pieno ir susukite ragelį.

Žingsnis 7

Kruasanai su kondensuotu pienu Žingsnis 7
Pirmiausia suspauskite kraštus, kad kondensuotas pienas neišbėgtų.

Žingsnis 8

Apvyniokite visus trikampius.

Žingsnis 9

Kruasanai su kondensuotu pienu Žingsnis 9
Kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, kruasanai, varškės patiekalai, receptų knyga, kepimas su varške, pusryčiai su varške

Kategorijos