Publikavimo data: 2024-09-14
Kruasanai su kondensuotu pienu
Receptą atsitiktinai pamačiau viename žurnale, ir kruasanai tapo vienu mėgstamiausių mano kepinių nuo pat pirmojo karto, kai juos pagaminau. Pagaminti šį kepinį paprasta ir greita, nes jam naudojama paruošta sluoksniuota tešla. Išbandykite jį su skirtingais įdarais pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Tešlą atšildykite kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 200˚C.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą.
Žingsnis 4
Sluoksnį supjaustykite į keturis kvadratėlius.
Žingsnis 5
Kiekvieną kvadratą perpjaukite į du trikampius.
Žingsnis 6
Ant plačiosios pusės uždėkite šaukštelį kondensuoto pieno ir susukite ragelį.
Žingsnis 7
Pirmiausia suspauskite kraštus, kad kondensuotas pienas neišbėgtų.
Žingsnis 8
Apvyniokite visus trikampius.
Žingsnis 9
Kepkite 15 minučių.
Kategorijos