Publikavimo data: 2024-01-05
Kruasanai su kondensuotu pienu ir kokoso drožlėmis receptas
Kruasanai su kondensuotu pienu ir kokoso drožlėmis - puikus pusryčių priedas arba gardus užkandis. Idėja kepti kruasanus iš sluoksniuotos tešlos kilo Prancūzijoje. Pats kepinio pavadinimas - croissant - taip pat kilęs iš prancūzų kalbos ir reiškia "pusmėnulis". Kruasanų įdarui galite naudoti visiškai kitokius ingredientus arba tiesiog kepti juos be visko - vis tiek gausite puikų desertą.
Žingsnis 1
Orkaitė turi būti įjungta ir įkaitinta iki 180 laipsnių temperatūros. Išverskite sluoksniuotą tešlą ir atšildykite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Inde sumaišykite kondensuotą pieną ir kokoso drožles.
Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą suspauskite kočėlu ir supjaustykite į 3 vienodus stačiakampius. Stačiakampius įstrižai padalykite peiliu.
Žingsnis 4
Įdarą paskirstykite ant platesnio trikampio krašto ir suformuokite ragelį. Tą patį padarykite ir su likusia tešlos dalimi.
Žingsnis 5
Pergamentinį popierių dėkite ant kepimo skardos ir patepkite sviestu. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos