Publikavimo data: 2024-01-05
Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais receptas
Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais - tai oro desertas iš sluoksniuotos tešlos. Šios pusmėnulio formos bandelės oficialiai tapo tradiciniu prancūzišku kepiniu ir yra įtrauktos į "Paryžiaus maisto ir gėrimų" sąrašą. Kruasanus galima pripildyti įvairiais ingredientais arba palikti tuščius, nes sluoksniuotos tešlos gaminiai yra savarankiški ir gali tapti gardžiu desertu be jokio įdaro.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Leiskite sluoksniuotai tešlai atšilti, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktomis instrukcijomis.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite kondensuotą pieną, kakavą ir žemės riešutus.
Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu. Padalykite tešlą į 3 vienodo dydžio stačiakampius, tada padalykite įstrižai.
Žingsnis 4
Įdarą dėkite ant platesnės tešlos trikampio pusės ir susukite ragelį. Tą patį padarykite ir su likusia tešla.
Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir ištepkite sviestu. Pripildykite skardą kruasanais ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Kategorijos