Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais receptas

Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais - tai oro desertas iš sluoksniuotos tešlos. Šios pusmėnulio formos bandelės oficialiai tapo tradiciniu prancūzišku kepiniu ir yra įtrauktos į "Paryžiaus maisto ir gėrimų" sąrašą. Kruasanus galima pripildyti įvairiais ingredientais arba palikti tuščius, nes sluoksniuotos tešlos gaminiai yra savarankiški ir gali tapti gardžiu desertu be jokio įdaro.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
382 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
36 g
Alergenai: Žemės riešutai, karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Leiskite sluoksniuotai tešlai atšilti, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktomis instrukcijomis.

Žingsnis 2

Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais receptas Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite kondensuotą pieną, kakavą ir žemės riešutus.

Žingsnis 3

Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais receptas Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu. Padalykite tešlą į 3 vienodo dydžio stačiakampius, tada padalykite įstrižai.

Žingsnis 4

Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais receptas Žingsnis 4
Įdarą dėkite ant platesnės tešlos trikampio pusės ir susukite ragelį. Tą patį padarykite ir su likusia tešla.

Žingsnis 5

Kruasanai su kondensuotu pienu, kakava ir žemės riešutais receptas Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir ištepkite sviestu. Pripildykite skardą kruasanais ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos