Kruasanai su mėlynių uogiene receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Kruasanai su mėlynių uogiene receptas

Kruasanai su mėlynių uogiene - tai aromatingi pusmėnulio formos kepiniai iš sluoksniuotos tešlos. Kruasaną galima drąsiai vadinti vienu iš Prancūzijos simbolių. Tačiau pirmasis kruasanas buvo išrastas Austrijoje pergalės Turkijos kare garbei ir buvo iškeptas islamiško pusmėnulio formos. Yra daugybė kruasano įdaro idėjų, be to, sluoksniuotos tešlos kepinys yra savarankiškas ir gali tapti gardžiu desertu be jokio įdaro.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
352 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
39 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kruasanai su mėlynių uogiene receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Išimkite sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir atšildykite pagal instrukcijas.

Žingsnis 2

Kruasanai su mėlynių uogiene receptas Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą išlyginkite kočėlu, peiliu supjaustykite į 3 lygias stačiakampio formos dalis, tada stačiakampius perpjaukite įstrižai.

Žingsnis 3

Kruasanai su mėlynių uogiene receptas Žingsnis 3
Tešlos trikampio plačiąją pusę aptepkite uogiene ir suformuokite kruasaną. likusią tešlą apdorokite taip pat.

Žingsnis 4

Kruasanai su mėlynių uogiene receptas Žingsnis 4
Į kepimo skardą įdėkite pergamentinį popierių ir ištepkite jį sviestu. Ant viršaus išdėliokite kruasanus ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos