Publikavimo data: 2024-01-05
Kruasanai su mėlynių uogiene receptas
Kruasanai su mėlynių uogiene - tai aromatingi pusmėnulio formos kepiniai iš sluoksniuotos tešlos. Kruasaną galima drąsiai vadinti vienu iš Prancūzijos simbolių. Tačiau pirmasis kruasanas buvo išrastas Austrijoje pergalės Turkijos kare garbei ir buvo iškeptas islamiško pusmėnulio formos. Yra daugybė kruasano įdaro idėjų, be to, sluoksniuotos tešlos kepinys yra savarankiškas ir gali tapti gardžiu desertu be jokio įdaro.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Išimkite sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir atšildykite pagal instrukcijas.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą išlyginkite kočėlu, peiliu supjaustykite į 3 lygias stačiakampio formos dalis, tada stačiakampius perpjaukite įstrižai.
Žingsnis 3
Tešlos trikampio plačiąją pusę aptepkite uogiene ir suformuokite kruasaną. likusią tešlą apdorokite taip pat.
Žingsnis 4
Į kepimo skardą įdėkite pergamentinį popierių ir ištepkite jį sviestu. Ant viršaus išdėliokite kruasanus ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
Kategorijos