Publikavimo data: 2024-10-22
Kruasanai su šokoladu iš mielinės tešlos
Šis receptas yra labai greitas ir paprastas, ir jis pasirodo ochen skanus gydymas arbatos šeimos ratui, atvykus svečiams, šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu (kitaip šokoladas kruasanuose neištirps).
Žingsnis 2
Tešlą supjaustykite trikampiais.
Žingsnis 3
Paimkite vieną iš trikampėlių ir plačiąją dalį šiek tiek įpjaukite, kad šokoladas vėliau neišsiplėstų.
Žingsnis 4
Uždėkite gabalėlį šokolado, užspauskite ausis ir susukite kruasanus.
Žingsnis 5
Dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Palikite 15-20 minučių pastovėti. Viršų aptepkite kiaušiniu ir apibarstykite cukrumi.
Žingsnis 6
Pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kol iškeps (apie 20 minučių).
Kategorijos