Publikavimo data: 2024-01-05
Kruasanai su sūriu ir žemės riešutais receptas
Kruasanas su sūriu ir žemės riešutais - tai minkštas ir sultingas pusmėnulis, kuris maloniai nustebins savo įdaru. Kruasanai paprastai siejami su Prancūzija, kur jie pirmą kartą buvo iškepti iš sluoksniuotos tešlos. Šiam kepiniui galite rinktis įvairius įdarus, o pats sluoksniuotos tešlos kepinys gali būti puikus desertas net ir nenaudojant įdarų.
Žingsnis 1
Įjunkite orkaitę ir palaukite, kol ji įšils iki 180 laipsnių. Išimkite sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir atšildykite pagal instrukcijas.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite žemės riešutus ir sūrį.
Žingsnis 4
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu ir supjaustykite vienodo dydžio stačiakampiais. Stačiakampius padalykite įstrižai.
Žingsnis 5
Įdarą dėkite ant platesnės trikampio pusės ir suformuokite ragelį. Taip pat elkitės ir su likusia tešla.
Žingsnis 6
Pergamentinį popierių dėkite ant kepimo skardos ir patepkite sviestu. Ant viršaus išdėliokite kruasanus ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos