Kruasanai su virintu sutirštintu pienu iš paruoštos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kruasanai su virintu sutirštintu pienu iš paruoštos tešlos

Labai skanūs ir netikėtai lengvai pagaminami kruasanai. Receptą radau ant sluoksniuotos tešlos pakuotės. Kruasanai gavosi traškūs. Galite naudoti bet kokį jums patinkantį saldų įdarą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
367 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kruasanai su virintu sutirštintu pienu iš paruoštos tešlos Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite iki plono lakšto ir supjaustykite maždaug 10 cm ilgio trikampėliais.

Žingsnis 2

Kruasanai su virintu sutirštintu pienu iš paruoštos tešlos Žingsnis 2
Ant platesnio trikampio krašto užtepkite saldinto sutirštinto pieno (šaukštelį). Pradėkite sukti tešlą nuo plačiosios pusės, ištempdami siaurąjį galą, kad ragelis atrodytų gražiau. Susukite ir šoninius kraštus, kad įdaras neišbėgtų. Taip suformuokite visus trikampius.

Žingsnis 3

Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jos pergamentinį popierių. Ant kepimo skardos išdėliokite kruasanus 5-7 cm atstumu vienas nuo kito.

Žingsnis 4

Kruasanai su virintu sutirštintu pienu iš paruoštos tešlos Žingsnis 4
Gabalėlius patepkite kiaušinio tryniu, kad jie neprarastų formos.

Žingsnis 5

Kepkite 200 ˚C temperatūros orkaitėje 20 minučių ir patikrinkite, ar pyragas iškepęs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos