Krymo yantykes su bryndza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Krymo yantykes su bryndza

Klasikinių čeburekų alternatyva be sviesto.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Krymo yantykes su bryndza Žingsnis 1
Sūrį išminkykite šakute.

Žingsnis 2

Krymo yantykes su bryndza Žingsnis 2
Įberkite smulkintų krapų ir pipirų. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Krymo yantykes su bryndza Žingsnis 3
Iškočiokite pusę tešlos (1 cheburek).

Žingsnis 4

Krymo yantykes su bryndza Žingsnis 4
Pusę sūrio užtepkite ant šono.

Žingsnis 5

Krymo yantykes su bryndza Žingsnis 5
Suformuokite cheburek, nupjaukite kraštus ir sutrinkite kraštus šakute.

Žingsnis 6

Krymo yantykes su bryndza Žingsnis 6
Kepkite sausoje keptuvėje, kol iš abiejų pusių paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos