Publikavimo data: 2024-10-12
Kukli žuvis, kepta su česnakais, pomidorais ir sūriu
Žuvies skonis iš karto pasikeičia, kai į ją įdedama česnakų, sūrio ir žolelių, pomidorų ir prieskoninių žolelių. Tai jau kito lygio patiekalas. Galite jį patiekti savo svečiams, ir net tie, kurie labai nemėgsta žuvies, pakeis savo nuomonę apie ją. Šiuo atveju panaudojome menkės filė, kuri pagal baltymų kiekį laikoma lydere. 200 g žuvies gabalėlis suteiks trečdalį per parą reikalingų baltymų.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Pagardinkite druska ir pipirais ir sudėkite ant dekos arba į formą. Susmulkinkite česnaką ir pabarstykite ant viršaus, tada užtepkite grietinės.
Žingsnis 2
Tada sluoksniuokite pusžiedžiais supjaustytus pomidorus. Pasūdykite ir apibarstykite tarkuotu sūriu, sumaišytu su smulkintomis žolelėmis. Kepkite apie 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos