Publikavimo data: 2025-08-17
Kukurūzų košė su apelsinais
Kukurūzų košė su apelsinais gaunasi labai ryški, kvapni, soti, skani ir neįtikėtinai sveika. Tai puikus patiekalas pusryčiams. Subtilus apelsinų aromatas ir saldumas, rūgštus ir kartus imbiero skonis bei sodrus sezamo sėklų skonis suteikia nepaprastą malonumą. Košės tirštumą galima keisti vandens kiekiu. Be to, kitą dieną košė bus dar skanesnė, būtent šalta košė yra skaniausia, o šildydami ją mikrobangų krosnelėje nepamirškite įpilti šiek tiek vandens.
Žingsnis 1
Paruoškite skystą košės pagrindą. Apelsiną supjaustykite nedideliais gabalėliais, išimkite kauliukus. Imbierą taip pat smulkiai supjaustykite. Sudėkite imbierą ir apelsiną į trintuvą, sumaišykite iki vientisos masės, supilkite vandenį, cukrų, ciberžolę, druską ir dar kartą sumaišykite.
Žingsnis 2
Išvirkite košę. Nedideliame puode sumaišykite gautas sultis su kukurūzų dribsniais, užvirinkite ir reguliariai maišydami virkite 20 minučių. Palikite košę virti dar 20 minučių uždengę dangčiu.
Kategorijos