Publikavimo data: 2025-08-18
Kukurūzų košė su pienu 1%
Kukurūzų košė ant neriebaus pieno būna lengva ir švelni. Dėl nedidelių bananų gabalėlių jos skonis tampa ypač malonus. Šioje košėje gausu maistinių skaidulų, ji gerai valo organizmą. Joje esantys antioksidantai padeda išlaikyti odą jauną ir gražią, o plaukus - sveikus ir žvilgančius. Kukurūzų košėje nėra glitimo, todėl ji tinka tiems, kurie yra alergiški kviečių glitimui.
Žingsnis 1
Išvirkite kukurūzų košę. Sudėkite kukurūzus į puodą, supilkite pieną ir vandenį. Išmaišykite, užkaitinkite ir užvirinkite. Sumažinkite kaitrą iki žemiausios ribos, uždenkite ir virkite apie 15 minučių.
Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Į košę suberkite smulkiai supjaustytus bananus ir virkite dar 2 minutes. Sudėkite sviestą, cukrų ir druską. Išjunkite ugnį, palaukite, kol sviestas ištirps, išmaišykite košę ir patiekite.
Kategorijos