Publikavimo data: 2025-08-17
Kukurūzų košė su sultenėmis
Kukurūzų kruopos turi daug naudingų medžiagų. Daugeliui nuo vaikystės pažįstama košė iš jų, ant pieno ji būna labai minkšta. Kadangi sultenės ją padaro saldžią, gamindami galite nenaudoti cukraus. Reguliariai vartojama košė padeda stiprinti imuninę sistemą. Kukurūzų kruopos gali ilgam pasotinti organizmą. Pagrindiniai patiekalo privalumai yra tai, kad jis nesukelia alergijos ir tinka vaikų maistui.
Žingsnis 1
Pradėkite virti kukurūzų košę. Sudėkite kruopas į puodą. Supilkite vandenį ir pieną, išmaišykite. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite kukurūzų košę. Sumažinkite ugnį, į košę sudėkite sviestą, sultenes, cukrų ir druską. Išmaišykite. Pastatykite ant silpnos ugnies, uždenkite keptuvę ir virkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos