Publikavimo data: 2025-08-19
Kukurūzų košė su varške 1%
Kukurūzų košė su varške - skanus, originalus ir sotus patiekalas. Maistingas ir labai sotus, puikiai tinka pusryčiams ar pietums. Varškė įprastą košę ant vandens paverčia maistingesne, suteikia originalaus, šiek tiek sūrio skonio. Ruošiant pageidautina vartoti grūdėtą varškę. Kukurūzų kruopas imkite tas, kurios yra švaresnės ir geltonesnės. Pagal receptą košė turėtų būti verdama su vandeniu, tačiau priimtinas ir pieno variantas.
Žingsnis 1
Pradėkite virti košę. Kukurūzų kruopas suberkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių, kol košė sutirštės. Būtinai maišykite, kad kruopos nesuliptų.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Į išvirtą košę sudėkite varškę ir sviestą. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Palikite po dangčiu kelioms minutėms.
Kategorijos