Publikavimo data: 2024-04-03
Kulich lėtoje viryklėje
Jei neturite reikiamų velykinių pyragų ruošimo įgūdžių, pabandykite desertą gaminti daugiafunkcinėje keptuvėje. Jam paruošti reikia mažiau laiko, nes tešla gaminama be masės. Kartu neprarandamas pyrago skonis. Kulichą multivariklyje geriau gaminti remiantis greitai veikiančiomis sausomis mielėmis. Sviestą ir pieną geriau imti ūkininko pieną, jų pagrindu pagaminti kulichai visada pavyksta.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą kulichui. Dubenyje lengvai pašildykite pieną, supilkite į jį mieles ir išmaišykite. Atskirame dubenyje iki putų suplakite kiaušinius ir cukrų. Kiaušinius supilkite į pieną, suberkite druską ir vanilę. Plaktuvu viską išplakite iki vientisos masės, supilkite ištirpintą sviestą ir palaipsniui suberkite persijotus miltus. Tešlą minkykite 5 minutes. Suberkite miltais pabarstytus riešutus, sultenes arba cukruotus vaisius ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Leiskite tešlai išbrinkti. Ištepkite multicookerio sieneles augaliniu aliejumi ir įdėkite tešlą, kad ji išbrinktų. Tam įjunkite "Šildymo" režimą 10 minučių, tada išjunkite ir palikite tešlą uždarytame dubenyje 1 valandai.
Žingsnis 3
Paruoškite glajų. Kiaušinio baltymą išplakite su cukraus pudra ir citrinos sultimis iki purumo.
Žingsnis 4
Iškepkite kuskusą. Tešlai pakilus, įjunkite "Kepimo" programą ir kepkite 100 minučių.
Kategorijos