Kumpio kumpiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Kumpio kumpiai

Pirmą kartą vol-au-vents buvo gaminami Prancūzijoje. Jų pavadinimas išvertus reiškia "skraidantys vėjyje". Užkandžiams gaminti naudojama sluoksniuota tešla yra labai lengva ir lengva. Kepant tešla pakyla ir gaunami nedidelio bokšto formos krepšeliai. Žinoma, įdaras gali būti labai įvairus: iš daržovių ar vaisių, žuvies ar mėsos, lengvų ar majonezo salotų. Šiam patiekalui puikiai tinka kumpio įdaras, suteikiantis sotų užkandį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
302 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Kumpio kumpiai Žingsnis 1
Apkepkite kumpį. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir sudėkite kumpio griežinėlius. Kepkite maišydami 3 minutes. Mėsa turi tapti balta, bet ne ruda. Pagardinkite druska ir pipirais ir supilkite grietinėlę. Uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą ir troškinkite 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Kumpio kumpiai Žingsnis 2
Kol kepa įdaras, iš tešlos suformuokite vol-au-vents. Pabarstykite darbo paviršių miltais ir padėkite ant jo tešlą. Tešlą iškočiokite taip, kad ji būtų ne storesnė kaip 5-7 mm. Naudodami kepimo žiedą arba stiklinę išpjaukite apskritimus ir tiek pat vienodo skersmens žiedų. Sudėkite apskritimus ant kepimo skardos. Aptepkite kiaušiniu ir ant kiekvieno apskritimo uždėkite po vieną žiedą.

Žingsnis 3

Kumpio kumpiai Žingsnis 3
Baigti gaminti. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę 15-18 minučių. Suktinukai turėtų pakilti ir tapti auksinės spalvos. Leiskite šiek tiek atvėsti ir įdarykite įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., agurkų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, Naujųjų metų užkandžiai, jaučiai, receptų knyga, kiaušinių tešla

Kategorijos