Kutabai su varške ir rūgštynėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kutabai su varške ir rūgštynėmis

Visi žino apie naudingas varškės savybes. Tačiau rūgštynės nenusileidžia savo gausiu vitaminų, mineralinių medžiagų kiekiu. Joje yra skaidulinių medžiagų, baltymų ir angliavandenių, kurie stiprina imuninę sistemą. Rūgštynės taip pat padeda iš organizmo pašalinti kenksmingą cholesterolį. O šių dviejų produktų derinys yra ne tik labai skanus, bet ir dvigubai naudingas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kutabai su varške ir rūgštynėmis Žingsnis 1
Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą. Varškę sutrinkite šakute. Pagal skonį įberkite druskos, smulkintų rūgštynių ir svogūnų. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kutabai su varške ir rūgštynėmis Žingsnis 2
Kai tešla pailsės, iš jos padarykite 7-8 vienodus rutuliukus. Kiekvieną iš jų iškočiokite į plokščią duoną. Ant vienos plokštainio pusės dėkite įdaro, o kita puse uždenkite. Kad būtų gražiau ir tvirčiau, galite paspausti šakute.

Žingsnis 3

Kutabai su varške ir rūgštynėmis Žingsnis 3
Kutabus kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, nepridėdami aliejaus. Dėkite į lėkštę ir patepkite sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos