Lavašo kutabai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Lavašo kutabai

Klasikiniai azerbaidžanietiški kutabai paprastai gaminami iš neraugintos tešlos, kuri susukama į plonus plokščius paplotėlius. Tačiau jei vietoj tešlos naudosite paruoštą lavašą, sutaupysite laiko ir pastangų. Kad lavašo kutabų receptas būtų artimesnis klasikiniam, paimkite vieną iš tradicinių įdarų - sūrį ir žoleles.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lavašo kutabai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite sūrį, smulkiai supjaustytas žoleles, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Lavašo kutabai Žingsnis 2
Apkepkite kutabus. Ant pusės kiekvienos pitos užtepkite ploną įdaro sluoksnį. Pitos kraštus sudrėkinkite vandeniu ir prispauskite. Dėkite pitos kutabus ant įkaitintos sausos keptuvės be aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus. Kiekvieną kutabą aptepkite sviestu ir tvarkingai sudėkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos