Publikavimo data: 2025-08-18
Kutabai su žalumynais
Paprasčiausi ir skaniausi kutabai.
Žingsnis 1
Persijokite miltus į dubenį ir suberkite druską. Palaipsniui supilkite vandenį ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Pirmiausia tešlą išminkykite šaukštu, tada padėkite rankomis ir gerai išminkykite tešlą, kad ji taptų elastinga. Leiskite tešlai 30 minučių pailsėti po rankšluosčiu.
Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į dešrą, tada supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Susmulkinti žalumynai.
Žingsnis 5
Ant vienos iškočiotos duonos pusės dėkite žalumynų. Žalumynus galite apšlakstyti trupučiu aliejaus. Uždenkite įdarą kita plokštainio puse ir šakute sujungkite tešlos kraštus.
Žingsnis 6
Kepkite ant sausos keptuvės po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos