Kutabai su žalumynais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kutabai su žalumynais

Paprasčiausi ir skaniausi kutabai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Kutabai su žalumynais Žingsnis 1
Persijokite miltus į dubenį ir suberkite druską. Palaipsniui supilkite vandenį ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Kutabai su žalumynais Žingsnis 2
Pirmiausia tešlą išminkykite šaukštu, tada padėkite rankomis ir gerai išminkykite tešlą, kad ji taptų elastinga. Leiskite tešlai 30 minučių pailsėti po rankšluosčiu.

Žingsnis 3

Kutabai su žalumynais Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į dešrą, tada supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Kutabai su žalumynais Žingsnis 4
Susmulkinti žalumynai.

Žingsnis 5

Kutabai su žalumynais Žingsnis 5
Ant vienos iškočiotos duonos pusės dėkite žalumynų. Žalumynus galite apšlakstyti trupučiu aliejaus. Uždenkite įdarą kita plokštainio puse ir šakute sujungkite tešlos kraštus.

Žingsnis 6

Kutabai su žalumynais Žingsnis 6
Kepkite ant sausos keptuvės po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas su tešla be mielių, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, žalumynų sezonas, duona, plokštainiai, kutabai, receptų knyga, kepimas su varške, plokštainiai su sūriu, plokštainiai su sūriu, plokštainiai su sūriu, plokštainiai su grietine, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kutabai su sūriu, kepimas su sūriu, plokštainiai su varške, pusryčiai su varške, duona su sūriu, pusryčiai su sūriu, pusryčiai su sūriu, pusryčiai su sūriu, pusryčiai su sūriu

Kategorijos