Kutabai su žolelėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kutabai su žolelėmis ir sūriu

Šie skanūs plokštainiai su žolelėmis yra puiki alternatyva čeburekams. Tešla iškočiojama plonai, beveik permatoma. Daug sultingo įdaro, sūrio, varškės. Jie kepami ant sausos keptuvės, patepami sviestu ir patiekiami su padažais.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kutabai su žolelėmis ir sūriu Žingsnis 1
Į persijotus miltus įpilkite vandens ir druskos. Užminkykite tešlą. Supilkite augalinį aliejų ir toliau minkykite tešlą iki vientisos masės. Tada palikite ją 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Paruoškite įdarą. Supjaustykite nuplautus svogūnus ir žoleles, sudėkite tarkuotą sūrį ir varškę (nebūtina). Druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 3

Kutabai su žolelėmis ir sūriu Žingsnis 3
Padalykite tešlą į mažus rutuliukus ir plonai iškočiokite į apskritimą. Ant vienos apskritimo pusės plonai užtepkite įdaro, uždenkite kita puse ir suspauskite.

Žingsnis 4

Kutabai su žolelėmis ir sūriu Žingsnis 4
Kutabus kepkite įkaitintoje sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol paruduos. Apverskite. Iškeptus kutabus gausiai aptepkite sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos