Publikavimo data: 2024-06-22
Kutabai su žolelėmis ir sūriu
Šie skanūs plokštainiai su žolelėmis yra puiki alternatyva čeburekams. Tešla iškočiojama plonai, beveik permatoma. Daug sultingo įdaro, sūrio, varškės. Jie kepami ant sausos keptuvės, patepami sviestu ir patiekiami su padažais.
Žingsnis 1
Į persijotus miltus įpilkite vandens ir druskos. Užminkykite tešlą. Supilkite augalinį aliejų ir toliau minkykite tešlą iki vientisos masės. Tada palikite ją 30 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Supjaustykite nuplautus svogūnus ir žoleles, sudėkite tarkuotą sūrį ir varškę (nebūtina). Druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į mažus rutuliukus ir plonai iškočiokite į apskritimą. Ant vienos apskritimo pusės plonai užtepkite įdaro, uždenkite kita puse ir suspauskite.
Žingsnis 4
Kutabus kepkite įkaitintoje sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol paruduos. Apverskite. Iškeptus kutabus gausiai aptepkite sviestu.
Kategorijos