Kvapni lašiša, iškepta kvapniame marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Kvapni lašiša, iškepta kvapniame marinate

Daugeliui žinoma, kad raudonoji žuvis yra gausus naudingiausių riebalų rūgščių, įskaitant omega, šaltinis. Tačiau didžiausią naudą iš jos gauna kulinarai, ruošdami nuostabius patiekalus, kurių vienas pateikiamas šiame recepte. Tai orkaitėje iškepta švelni žuvies mėsa su subtiliu imbiero arba muskato riešuto skoniu. Šis patiekalas geriausiai suderina skonius ir naudą, taip pat ir tiems, kurie turi liekną liemenį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvapni lašiša, iškepta kvapniame marinate Žingsnis 1
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos žuvies kepsnius. Iš abiejų pusių juos gerai pasūdykite. Pabarstykite žiupsneliu cukraus, pagal skonį maltų juodųjų pipirų ir žiupsneliu malto imbiero arba muskato riešuto. Įtrinkite prieskonius į kepsnius ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Palikite marinuotis 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Kvapni lašiša, iškepta kvapniame marinate Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Įdėkite kepimo skardą su žuvimi. Kepkite žuvį apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos