Publikavimo data: 2025-08-20
Kvapnūs avižiniai sausainiai su obuoliais, cinamonu ir sultenėmis
Nepaisant avižinių sausainių paprastumo, jie yra populiarus kepinys, todėl, užuot pirkę juos, galite išsikepti namuose ir būti tikri dėl natūralių sudedamųjų dalių. Be to, į tešlą galite dėti ne tik natūralių kvapiųjų medžiagų cinamono ar džiovintų vaisių pavidalu, bet ir šviežių obuolių, kaip šiame recepte. Tai sustiprina pikantišką pyrago skonį, pakeičia jo tekstūrą ir, žinoma, laimi.
Žingsnis 1
Sviestą išsukite su cukrumi ir išplakite. Įmaišykite kiaušinį, miltus, sodą ir cinamoną. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Į dubenį su tešla suberkite avižinius dribsnius. Tada suberkite sultenes ir riešutus. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Galiausiai į tešlą suberkite kubeliais supjaustytus obuolius. Išmaišykite. Formuokite sausainius rankomis, dėkite juos ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol gražiai paruduos.
Kategorijos