Kvapnūs grissini su Provanso žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kvapnūs grissini su Provanso žolelėmis

Tradicinės itališkos traškios lazdelės, vadinamos grissini, kelia apetitą net tiems, kurie niekada jų neragavo. Jos patrauklios, nes yra pagardintos Provanso žolelėmis. Kaip ir bet kokią tešlą, juos gaminti tenka šiek tiek paplušėti, bet, reikia pasakyti, neilgai. Tai greitai paruošiama duona, kuri yra traški kaip ir jos pluta.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvapnūs grissini su Provanso žolelėmis Žingsnis 1
Mieles praskieskite vandeniu ir druska. Tada miltuose padarykite piltuvėlį ir supilkite iš pradžių mielių mišinį, tada sviestą ir augalinį aliejų. Užminkykite elastingą ir nelipnią tešlą. Palikite pakilti 60 minučių.

Žingsnis 2

Kvapnūs grissini su Provanso žolelėmis Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, pabarstykite provanso žolelėmis, supjaustykite ilgas juostas, sulenkite jas per pusę ir susukite kaip spiralę.

Žingsnis 3

Kvapnūs grissini su Provanso žolelėmis Žingsnis 3
Pasiųskite grissini kepti į įkaitintą 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 20-30 minučių, kad jie taptų gražios auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos