Publikavimo data: 2025-08-17
Kvapnūs ir švelnūs kreminio skonio medaus keksiukai
Kvapnūs, švelnūs, kreminio skonio medaus keksiukai - tai amerikietiški patiekalai. Kad keksiukai būtų aromatingi ir ilgai išliktų švieži, į juos dedama medaus, kuris taip pat suteikia jiems vitaminų. Naudojant kokybišką sviestą keksiukai tampa sultingi ir įgauna kreminį skonį. Pirmieji keksiukus iškepė Simonas, po to šis desertas paplito visame pasaulyje.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje suplakite vištienos kiaušinius su pienu. Suberkite druską ir cukrų ir išmaišykite, kad ištirptų. Supilkite medų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite ištirpintą sviestą, sodą, persijotus miltus ir gerai išmaišykite, kol susidarys vientisa tešla.
Žingsnis 3
Supilkite paruoštą tešlą į kepimo formas, užpildykite 2/3 jų ir dėkite kepti į iki 190 °C įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
Kategorijos