Publikavimo data: 2024-06-08
Kvapnus millefeuille su sluoksniuota tešla
Milfeuille iš paruoštos sluoksniuotos tešlos - tai greitas desertas, kuris visada praverčia, jei reikia susitikti su svečiais, o namuose nėra saldumynų. Jam nereikia minkyti tešlos, tereikia suplakti grietinėlę ir išvirti kvapnių uogų, šiuo atveju aviečių ir braškių. Beje, braškės mažina lėtinių ligų riziką, o avietės reguliuoja kraujo sudėtį. Ant stalo šios gamtos dovanos - skanaus ir subtilaus patiekalo dalis.
Žingsnis 1
Padalykite tešlą į tris lygias dalis. Kiekvieną iš jų iškočiokite ir išlyginkite iki vienodo dydžio. Dėkite į orkaitę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki purumo. Plakdami įmaišykite vanilę.
Žingsnis 3
Surinkite millefeuille. Ant atvėsusių pyragaičių konditeriniu maišeliu vieną po kito užtepkite kremo, tada ant viršaus sudėkite avietes ir per pusę perpjautas braškes. Uždenkite viršų tortu, kremu nupieškite raštą ir ant viršaus sudėkite uogas.
Kategorijos