Kvapnūs rageliai su obuoliais ir sultenėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kvapnūs rageliai su obuoliais ir sultenėmis

Obuolių ir sultenių pyragėliai iš sluoksniuotos tešlos užkariaus kiekvieno širdį. Jie švelnūs, su traškia tešlos viršūne, obuolių tekstūra, primenančia košę, ir marmelado tekstūra, primenančia sultenių vidų. Visa tai harmoningai veikia skonio ir kvapo receptorius. Naudojant paruoštą tešlą, iškepti šiuos bandeles visai nesudėtinga, tai gali padaryti net pradedantis virėjas ar vidurinės mokyklos moksleivis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvapnūs rageliai su obuoliais ir sultenėmis Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite nedideliais rutuliukais. Paruoškite sultenes. Sumaišykite cukrų su cinamonu. Atšildytą tešlą supjaustykite trikampėliais.

Žingsnis 2

Kvapnūs rageliai su obuoliais ir sultenėmis Žingsnis 2
Ant platesnės trikampio pusės dėkite obuolių, sultenių, cinamoninio cukraus ir susukite į ragelį. Tešlos viršų aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos