Publikavimo data: 2024-05-25
Kvapnūs rageliai su obuoliais ir sultenėmis
Obuolių ir sultenių pyragėliai iš sluoksniuotos tešlos užkariaus kiekvieno širdį. Jie švelnūs, su traškia tešlos viršūne, obuolių tekstūra, primenančia košę, ir marmelado tekstūra, primenančia sultenių vidų. Visa tai harmoningai veikia skonio ir kvapo receptorius. Naudojant paruoštą tešlą, iškepti šiuos bandeles visai nesudėtinga, tai gali padaryti net pradedantis virėjas ar vidurinės mokyklos moksleivis.
Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite nedideliais rutuliukais. Paruoškite sultenes. Sumaišykite cukrų su cinamonu. Atšildytą tešlą supjaustykite trikampėliais.
Žingsnis 2
Ant platesnės trikampio pusės dėkite obuolių, sultenių, cinamoninio cukraus ir susukite į ragelį. Tešlos viršų aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos