Kvasas iš misos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kvasas iš misos

Paprasčiausias būdas pasigaminti rūgpienį - naudoti rūgpienio misą. Kvaso misa yra natūralus produktas, gaminamas iš fermentuoto ir nefermentuoto rugių salyklo ir ruginių miltų. Šio produkto galite įsigyti beveik bet kurioje didesnėje maisto prekių parduotuvėje. Iš nedidelio kiekio misos galima pagaminti iki trijų litrų skanaus kvaso. Paruoškite rūgpienį iš rūgpienio misos pagal mūsų receptą ir mėgaukitės skaniu gaiviu gėrimu!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
32 kcal.
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvasas iš misos Žingsnis 1
Puode ar puode pašildykite stiklinę vandens ir pašildykite jį iki 40-50 laipsnių Celsijaus. Į vandenį suberkite mieles, cukrų ir rūgpienio misą. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Kvasas iš misos Žingsnis 2
Atsargiai supilkite rūgpienio mišinį į trijų litrų talpos stiklainį.

Žingsnis 3

Kvasas iš misos Žingsnis 3
Užpilkite mišinį vandeniu, suberkite sultenes.

Žingsnis 4

Kvasas iš misos Žingsnis 4
Atsargiai apvyniokite stiklainio kaklelį maistine plėvele ir palikite brinkti 15-17 valandų.

Žingsnis 5

Kvasas iš misos Žingsnis 5
Kvasas iš misos paruoštas! Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos