Publikavimo data: 2024-05-26
Kvaso mielių užkandis
Kvasas yra gazuotas gėrimas, tradicinis daugelio slavų virtuvių patiekalas. Kvasas puikiai malšina troškulį ir naudojamas šaltoms sriuboms, pavyzdžiui, okroškai, gaminti. Bet koks rūgpienis gaminamas iš misos arba užkandžio. Siūlome jums pagal mūsų receptą paruošti naminį raugo užkandį kvasui. Raugui paruošti skirtų ingredientų namuose ras bet kuri namų šeimininkė! Be produktų, jums reikės švaraus virtuvinio rankšluosčio.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite mieles ir persijotus miltus.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų.
Žingsnis 3
Užpilkite ingredientus šiltu vandeniu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Uždenkite dubenį švariu virtuviniu rankšluosčiu ir palikite rūgpienį 3-4 valandas fermentuotis šiltoje vietoje.
Žingsnis 5
Paruoštas naminis mielių užkandis kvašui!
Kategorijos