Kvaso mielių užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kvaso mielių užkandis

Kvasas yra gazuotas gėrimas, tradicinis daugelio slavų virtuvių patiekalas. Kvasas puikiai malšina troškulį ir naudojamas šaltoms sriuboms, pavyzdžiui, okroškai, gaminti. Bet koks rūgpienis gaminamas iš misos arba užkandžio. Siūlome jums pagal mūsų receptą paruošti naminį raugo užkandį kvasui. Raugui paruošti skirtų ingredientų namuose ras bet kuri namų šeimininkė! Be produktų, jums reikės švaraus virtuvinio rankšluosčio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Kvaso mielių užkandis Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite mieles ir persijotus miltus.

Žingsnis 2

Kvaso mielių užkandis Žingsnis 2
Suberkite cukrų.

Žingsnis 3

Kvaso mielių užkandis Žingsnis 3
Užpilkite ingredientus šiltu vandeniu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Kvaso mielių užkandis Žingsnis 4
Uždenkite dubenį švariu virtuviniu rankšluosčiu ir palikite rūgpienį 3-4 valandas fermentuotis šiltoje vietoje.

Žingsnis 5

Kvaso mielių užkandis Žingsnis 5
Paruoštas naminis mielių užkandis kvašui!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos