Labai minkšti troškinti kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Labai minkšti troškinti kalmarai

Labai minkšti ir vidutiniškai aštrūs kalmarai.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Labai minkšti troškinti kalmarai Žingsnis 1
Užpilkite kalmarus šaltu vandeniu ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Labai minkšti troškinti kalmarai Žingsnis 2
Kalmarus nuplaukite po tekančiu vandeniu.

Žingsnis 3

Labai minkšti troškinti kalmarai Žingsnis 3
Švarius kalmarus sudėkite į lėkštę.

Žingsnis 4

Labai minkšti troškinti kalmarai Žingsnis 4
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 5

Labai minkšti troškinti kalmarai Žingsnis 5
Kalmarus supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 6

Labai minkšti troškinti kalmarai Žingsnis 6
Kepkite svogūną augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 7

Labai minkšti troškinti kalmarai Žingsnis 7
Sudėkite kalmarus, raudonėlius, pipirus ir sojų padažą. Virkite ant didelės ugnies 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos