Publikavimo data: 2024-06-22
Labai skanūs marinuoti grybai
Labai skanu, o svarbiausia - greitas marinuotų grybų receptas. Pagaminau iš vakaro, o ryte jau galima juos valgyti. Šiuos grybus mėgsta visa mano šeima.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, didelius supjaustykite į 4 dalis, mažus palikite sveikus.
Žingsnis 2
Į 100 ml verdančio vandens įpilkite prieskonių ir acto, tada sudėkite grybus ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais, įpilkite augalinio aliejaus.
Žingsnis 4
Išimkite grybus iš sultinio, sudėkite į svogūnus ir sviestą, išmaišykite.
Žingsnis 5
Sudėkite grybus į stiklainius ir užpilkite sultiniu su prieskoniais. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos