Labai skanūs marinuoti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Labai skanūs marinuoti grybai

Labai skanu, o svarbiausia - greitas marinuotų grybų receptas. Pagaminau iš vakaro, o ryte jau galima juos valgyti. Šiuos grybus mėgsta visa mano šeima.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Labai skanūs marinuoti grybai Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, didelius supjaustykite į 4 dalis, mažus palikite sveikus.

Žingsnis 2

Labai skanūs marinuoti grybai Žingsnis 2
Į 100 ml verdančio vandens įpilkite prieskonių ir acto, tada sudėkite grybus ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Labai skanūs marinuoti grybai Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais, įpilkite augalinio aliejaus.

Žingsnis 4

Labai skanūs marinuoti grybai Žingsnis 4
Išimkite grybus iš sultinio, sudėkite į svogūnus ir sviestą, išmaišykite.

Žingsnis 5

Sudėkite grybus į stiklainius ir užpilkite sultiniu su prieskoniais. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos