Publikavimo data: 2025-08-17
Laimo ir mandarinų želė
Laimo ir mandarinų želė - ryškus, spalvingas ir labai skanus desertas. Mažai kalorijų turintis skanėstas be miltų, sviesto ir kiaušinių. Receptas reikalauja minimalaus cukraus kiekio. Ši želė neįtikėtinai švelni, gaivi ir labai skani! O svarbiausia, kad ji paruošiama labai paprastai ir greitai. Jūs liksite sužavėti. Pirma, ji yra graži. Antra, visada įdomu išbandyti ką nors naujo.
Žingsnis 1
Ištirpinkite želatiną. Tam paimkite 50-60 laipsnių temperatūros vandens. Tai karštos, bet ne parūgštinančios arbatos temperatūra, t. y. paragaukite virinto vandens lūpomis, jei jis bus geras, želatina ištirps. Paruoškite limonadą su laimu ir mandarinais. Jei jį kuo nors keičiate, patikrinkite, ar yra cukraus, ir, jei reikia, įpilkite daugiau.
Žingsnis 2
Supjaustykite laimus ir mandarinus plonais žiedais.
Žingsnis 3
Supjaustytus vaisius sudėkite į dubenį. Padalykite laimo skiltelę ir 2 mandarino skilteles. Sumaišykite želatiną ir limonadą, tada mišiniu pripildykite dubenėlius. Tą patį pakartokite su kitomis porcijomis. Po to bent 40 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 4
Po kurio laiko išimkite vieną dubenėlį, jį pakratykite. Jei želė išlaiko formą, ji jau paruošta. Jei ne, grąžinkite dubenėlį į šaltą vietą dar valandai ar dviem.
Žingsnis 5
Laimo ir mandarinų želė paruošta! Mėgaukitės!
Kategorijos