Langustinai tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Langustinai tešloje

Tai bene sėkmingiausias langustinų gaminimo būdas. Kepimas tešloje išsaugo produkto sultingumą ir švelnumą. Būtinai pabandykite jį iškepti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Langustinai tešloje Žingsnis 1
Išvalykite langustinus nuo kiautų ir stemplės. Nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Žingsnis 2

Langustinai tešloje Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: pieną sumaišykite su kiaušiniu ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite. Pasūdykite tešlą ir įberkite prieskonių. Tešla turi būti tirštos konsistencijos.

Žingsnis 3

Langustinai tešloje Žingsnis 3
Panardinkite langustinus į tešlą ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol iš abiejų pusių paruduos. Dėkite ant popierinių rankšluosčių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos