Publikavimo data: 2024-06-15
Lašiša daugiafunkcinėje keptuvėje su ryžiais
Lašiša yra viena geriausių raudonųjų žuvų rūšių. Lašiša ne tik labai skani, bet ir sveika. Joje yra žmogaus organizmui reikalingų riebalų, vitaminų ir mineralų. Paruoškite lašišą su ryžiais pagal šį receptą. Patiekalas gaminamas daugiafunkcinėje keptuvėje, todėl nereikės daug pastangų ir laiko. Puikaus skonio ir azijietiškų natų patiekalui suteiks sojų padažas. Jis puikiai dera su ryžiais ir žuvimi.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Iš lašišos filė pašalinkite odą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pagal skonį lašišą pasūdykite, papipirinkite ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 3
Įjunkite daugiafunkcinio keptuvo režimą "Kepti" ir į dubenį supilkite augalinį aliejų. Kai aliejus įkaista, kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Tada supilkite sojų padažą.
Žingsnis 4
Ryžius supilkite į dubenį ir švelniai išlyginkite. Užpilkite ryžius vandeniu ir ant viršaus sudėkite lašišos gabalėlius.
Žingsnis 5
Uždarykite multicookerio dangtį. Nustatykite "Pilaf" arba "Cereal" programą ir nustatykite 20 minučių laiką. Kai patiekalas bus paruoštas, išimkite žuvį iš dubens į atskirą indą ir mentele įmaišykite ryžius.
Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite ryžius, ant jų - lašišos gabalėlius. Papuoškite patiekalą petražolių lapeliais. Gero apetito!
Kategorijos