Lašiša folijoje ant grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašiša folijoje ant grotelių

Tobulai iškeptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Šiuo atveju apetitas gali būti sužadintas vien jį pamačius. Populiariausia žuvis kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnys gali būti kepamas keptuvėje arba kepamas orkaitėje. Kitas šios žuvies kepimo būdas - kepti folijoje ant žarijų kepsninės. Toks patiekalas gaunasi sultingas ir skanus, be to, su dūmų kvapu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša folijoje ant grotelių Žingsnis 1
Marinuokite lašišos kepsnius. Marinatui naudokite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir smulkiai supjaustytus krapus. Sumaišykite juos giliame dubenyje su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Lašiša folijoje ant grotelių Žingsnis 2
Žuvį dėkite ant kepimo folijos.

Žingsnis 3

Lašiša folijoje ant grotelių Žingsnis 3
Suvyniokite į foliją ir kepkite žuvį ant grotelių 20-30 minučių.

Žingsnis 4

Lašiša folijoje ant grotelių Žingsnis 4
Išvirtą žuvį patiekite lėkštėse. Ant patiekalo viršaus užberkite špinatų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos