Publikavimo data: 2024-06-15
Lašiša folijoje ant grotelių
Tobulai iškeptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Šiuo atveju apetitas gali būti sužadintas vien jį pamačius. Populiariausia žuvis kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnys gali būti kepamas keptuvėje arba kepamas orkaitėje. Kitas šios žuvies kepimo būdas - kepti folijoje ant žarijų kepsninės. Toks patiekalas gaunasi sultingas ir skanus, be to, su dūmų kvapu.
Žingsnis 1
Marinuokite lašišos kepsnius. Marinatui naudokite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir smulkiai supjaustytus krapus. Sumaišykite juos giliame dubenyje su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Žuvį dėkite ant kepimo folijos.
Žingsnis 3
Suvyniokite į foliją ir kepkite žuvį ant grotelių 20-30 minučių.
Žingsnis 4
Išvirtą žuvį patiekite lėkštėse. Ant patiekalo viršaus užberkite špinatų.
Kategorijos