Lašiša folijoje su spanguolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Lašiša folijoje su spanguolėmis

Kepta lašiša su spanguolėmis - prabangus patiekalas, kuris gali tapti pagrindine šventinio stalo puošmena. Orkaitėje kepta raudona žuvis išlieka sultinga ir švelni, o jos skonis tampa dar intensyvesnis. Rūgštus spanguolių rūgštumas puikiai dera su riebia raudona žuvimi ir pabrėžia jos gardų skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Lašiša folijoje su spanguolėmis Žingsnis 1
Paruoškite marinatą žuviai. Į puodą supilkite vyną, vynuogių actą ir kečupą. Suberkite čiobrelius ir spanguoles ir išmaišykite. Pastatykite puodą ant ugnies. Virkite apie 5 minutes, kol spanguolės suminkštės. Leiskite atvėsti. Į atvėsusį mišinį sudėkite salierus.

Žingsnis 2

Lašiša folijoje su spanguolėmis Žingsnis 2
Iškepkite žuvį. Lašišos filė pasūdykite ir sudėkite ant folijos. Ant žuvies sudėkite spanguoles ir užpilkite atvėsusiu marinatu. Uždenkite žuvį folija, padėkite ją ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į karštą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos