Lašiša, kepta su apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lašiša, kepta su apelsinais

Tai labai skanus ir sotus patiekalas, kuriam nereikia jokių ypatingų maisto gaminimo įgūdžių. Jo gaminimui nesugaišite daug laiko. O rezultatas bus ne ką prastesnis už pačius įmantriausius patiekalus. Iš produktų jums reikės tik žuvies ir apelsinų. Ir penkių minučių gaminimo laiko. Švelni lašišos mėsa su jai būdingu kartumu ir neįtikėtinai saldūs apelsinai sukuria nepamirštamą derinį. Jūsų svečiai bus sužavėti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša, kepta su apelsinais Žingsnis 1
Apelsiną supjaustykite plonais apskritimais.

Žingsnis 2

Lašiša, kepta su apelsinais Žingsnis 2
Nusausinkite žuvį popieriniu rankšluosčiu. Pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite prieskonius. Palikite marinuotis 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Lašiša, kepta su apelsinais Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite formą augaliniu aliejumi. Ant formos dugno sudėkite dalį apelsinų ir žolelių.

Žingsnis 4

Lašiša, kepta su apelsinais Žingsnis 4
Ant apelsinų sudėkite žuvį. Ant viršaus uždėkite dar vieną sluoksnį apelsinų.

Žingsnis 5

Lašiša, kepta su apelsinais Žingsnis 5
Kepkite orkaitėje, kol visiškai iškeps. Žuvis pradės skleisti neįtikėtiną aromatą ir taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos