Publikavimo data: 2024-06-12
Lašiša, kepta su apelsinais
Tai labai skanus ir sotus patiekalas, kuriam nereikia jokių ypatingų maisto gaminimo įgūdžių. Jo gaminimui nesugaišite daug laiko. O rezultatas bus ne ką prastesnis už pačius įmantriausius patiekalus. Iš produktų jums reikės tik žuvies ir apelsinų. Ir penkių minučių gaminimo laiko. Švelni lašišos mėsa su jai būdingu kartumu ir neįtikėtinai saldūs apelsinai sukuria nepamirštamą derinį. Jūsų svečiai bus sužavėti.
Žingsnis 1
Apelsiną supjaustykite plonais apskritimais.
Žingsnis 2
Nusausinkite žuvį popieriniu rankšluosčiu. Pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite prieskonius. Palikite marinuotis 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite formą augaliniu aliejumi. Ant formos dugno sudėkite dalį apelsinų ir žolelių.
Žingsnis 4
Ant apelsinų sudėkite žuvį. Ant viršaus uždėkite dar vieną sluoksnį apelsinų.
Žingsnis 5
Kepkite orkaitėje, kol visiškai iškeps. Žuvis pradės skleisti neįtikėtiną aromatą ir taps auksinės spalvos.
Kategorijos