Publikavimo data: 2024-06-12
Lašiša, kepta su bazilikais ir pomidorais
Netradicinis lašišos ir pomidorų derinys, pagardintas sojų padažu ir česnaku bei pagardintas sūriu. Tiesiog privalote paragauti. Švelnios lašišos mėsos gabalėliai ir pikantiškas sojų padažo skonis užkariaus jūsų širdį. Šis patiekalas bus vienas mėgstamiausių. Tai universalus žuvies gaminimo receptas. Lašišą galite pakeisti bet kokia kita raudona žuvimi ir rezultatas bus toks pat skanus. Gero apetito.
Žingsnis 1
Jei naudojate vyšninius pomidorus, perpjaukite juos per pusę. Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Į sojų padažą supilkite saulėgrąžų aliejų, smulkiai supjaustytą česnaką ir išmaišykite. Įlašinkite kelis lašus citrinos.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite formą riebalais, sudėkite į ją ingredientus ir užpilkite paruoštu mišiniu. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Ant viršaus užberkite sūrio ir bazilikų. Ir pašaukite į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos