Publikavimo data: 2024-06-15
Lašiša, kepta su laimu
Lašiša yra nepaprastai turtingas fosforo, jodo, kalio, kalcio, natrio, cinko, D, A ir B grupės vitaminų šaltinis. Be to, 100 g lašišos mėsos yra pusė baltymų paros normos. Lašiša, kepta su laimu, yra nuostabus ir patikrintas derinys. Laimo sultys suteiks žuviai subtilios citrusinės rūgštelės.
Žingsnis 1
Iš abiejų pusių žuvį pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 2
Supjaustykite laimą plonais apskritimais.
Žingsnis 3
Kepimo indą išklokite pergamentiniu popieriumi. Ant jo sudėkite kepsnius. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 4
Patiekite šiltą. Gero apetito!
Kategorijos