Lašiša, kepta su laimu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašiša, kepta su laimu

Lašiša yra nepaprastai turtingas fosforo, jodo, kalio, kalcio, natrio, cinko, D, A ir B grupės vitaminų šaltinis. Be to, 100 g lašišos mėsos yra pusė baltymų paros normos. Lašiša, kepta su laimu, yra nuostabus ir patikrintas derinys. Laimo sultys suteiks žuviai subtilios citrusinės rūgštelės.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša, kepta su laimu Žingsnis 1
Iš abiejų pusių žuvį pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Lašiša, kepta su laimu Žingsnis 2
Supjaustykite laimą plonais apskritimais.

Žingsnis 3

Lašiša, kepta su laimu Žingsnis 3
Kepimo indą išklokite pergamentiniu popieriumi. Ant jo sudėkite kepsnius. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Žingsnis 4

Lašiša, kepta su laimu Žingsnis 4
Patiekite šiltą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos