Lašiša, kepta su sūriu ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašiša, kepta su sūriu ir žolelėmis

Lašišoje yra daug fosforo, kalcio, jodo, kalio, cinko, magnio, fluoro ir omega-3 rūgšties, kuri yra veiksminga širdies ir kraujagyslių ligų prevencijos priemonė. Be to, lašišos sudėtyje yra vitaminų kompleksas - A, B, D, C, PP, H, todėl ji yra dvigubai naudingesnė. Reguliariai įtraukiant lašišą į mitybą, gerėja imunitetas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša, kepta su sūriu ir žolelėmis Žingsnis 1
Pagardinkite lašišą žuvies prieskoniais ir palikite šiek tiek pastovėti. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Padarykite folijos formeles (su atsarga, kad galėtumėte žuvį užkimšti viduje) ir patepkite jas augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Lašiša, kepta su sūriu ir žolelėmis Žingsnis 2
Produktus išdėliokite tokia tvarka: žuvis, krapų sluoksnis, pomidorai, ant viršaus užbarstykite sūrio ir aptepkite majonezu. 30 minučių pašaukite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Likus 10 minučių iki kepimo, atidarykite formas ir leiskite patiekalui paruduoti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos