Publikavimo data: 2024-06-15
Lašiša, kepta su sūriu ir žolelėmis
Lašišoje yra daug fosforo, kalcio, jodo, kalio, cinko, magnio, fluoro ir omega-3 rūgšties, kuri yra veiksminga širdies ir kraujagyslių ligų prevencijos priemonė. Be to, lašišos sudėtyje yra vitaminų kompleksas - A, B, D, C, PP, H, todėl ji yra dvigubai naudingesnė. Reguliariai įtraukiant lašišą į mitybą, gerėja imunitetas.
Žingsnis 1
Pagardinkite lašišą žuvies prieskoniais ir palikite šiek tiek pastovėti. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Padarykite folijos formeles (su atsarga, kad galėtumėte žuvį užkimšti viduje) ir patepkite jas augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Produktus išdėliokite tokia tvarka: žuvis, krapų sluoksnis, pomidorai, ant viršaus užbarstykite sūrio ir aptepkite majonezu. 30 minučių pašaukite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Likus 10 minučių iki kepimo, atidarykite formas ir leiskite patiekalui paruduoti.
Kategorijos