Publikavimo data: 2024-05-25
Lašiša kiaulė su grybais daugiafunkcinėje keptuvėje
Raudonos žuvies gaminimo daugiafunkcinėje keptuvėje technika, grybai, daržovės, grietinės padažas ir kiti ingredientai daro šį patiekalą išskirtinį. Gaminimo menas leidžia suderinti visus šiuos skonius ir patiekti tokį patiekalą net per šventes. Tačiau ne nuodėmė pamaitinti šeimą tokia žuvimi.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašišų filė vidutinio dydžio kubeliais. Pasūdykite, papipirinkite, apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite miltais. Ištepkite keptuvės dugną aliejumi ir įjunkite "Kepimo" režimą. Kepkite, kol taps auksinės spalvos - 15-25 minutes.
Žingsnis 2
Morkas smulkiai sutarkuokite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, pievagrybius - mažais gabalėliais. Multicookerio dugną patepkite aliejumi ir kepkite visas daržoves 20-25 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Nulupkite pomidorų odelę ir juos smulkiai supjaustykite. Sudėkite juos prie svogūnų ir morkų. Įjunkite "Troškinimo" programą 30 minučių, uždarykite dangtį ir troškinkite, kol išgirsite signalą.
Žingsnis 4
Ištuštinkite multicookerį ir sluoksniais išdėliokite paruoštus ingredientus. Pirmiausia - žuvį, tada grybus ir daržoves. Ant viršaus užpilkite grietinės, sumaišytos su vandeniu, druskos ir pipirų. Įjunkite "Kepimo" režimą ir kepkite 25-30 minučių.
Kategorijos