Publikavimo data: 2024-06-15
Lašiša kreminiame špinatų padaže
Lašiša kreminiame špinatų padaže - geras patiekalas šventiniam stalui ar kasdienei vakarienei. Tobulai iškeptą raudonosios žuvies kepsnį galima laikyti meno kūriniu. Šiuo atveju apetitą galima sužadinti vien iš jo žvilgsnio. Ruošiant šį delikatesą labai sunku jį sugadinti, nes jis skanus net ir žalias. Lašiša kreminiame špinatų padaže gaunasi labai švelni ir skani, todėl patiks visiems žuvies mėgėjams.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu pakepinkite smulkiai supjaustytus špinatus.
Žingsnis 2
Špinatus užpilkite grietinėle, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite.
Žingsnis 3
Pagal skonį lašišą pasūdykite, papipirinkite ir sudėkite į kepimo indą. Užpilkite žuvį grietinėlės ir špinatų padažu.
Žingsnis 4
Lašišą kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 5
Virtą lašišą iš karto patiekite su kreminiu špinatų padažu.
Kategorijos