Lašiša multicooker keptuvėje su morkomis ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašiša multicooker keptuvėje su morkomis ir svogūnais

Lašiša yra viena geriausių raudonųjų žuvų rūšių. Joje gausu omega riebiųjų rūgščių, vitaminų, mikro- ir makroelementų. Todėl būtinai turėtumėte ją įtraukti į savo mitybos racioną. Siūlome jums paprasto ir sveiko lašišos patiekalo su troškintomis morkomis ir svogūnais receptą. Patiekalas gaminamas daugiafunkcinėje keptuvėje, todėl procesas tampa daug lengvesnis. Tereikia į dubenį sudėti visus ingredientus ir pasirinkti norimą programą. Vietoj lašišos galite naudoti kitą raudonąją žuvį, išeis taip pat skanu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša multicooker keptuvėje su morkomis ir svogūnais Žingsnis 1
Papuošimui nupjaukite keletą plonų, apvalių morkų griežinėlių (apie 4-5 gabalėlius). Likusias morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną supjaustykite plonomis plunksnelėmis arba pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Lašiša multicooker keptuvėje su morkomis ir svogūnais Žingsnis 2
Apšlakstykite lašišą citrinos sultimis, pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Palikite šiek tiek pailsėti.

Žingsnis 3

Lašiša multicooker keptuvėje su morkomis ir svogūnais Žingsnis 3
Sudėkite svogūną ir tarkuotas morkas į multicooker. Įpilkite 50 ml vandens, uždarykite dangtį, nustatykite programą "Troškinys" ir 20 minučių. Virkite daržoves iki programos pabaigos.

Žingsnis 4

Lašiša multicooker keptuvėje su morkomis ir svogūnais Žingsnis 4
Tada ant daržovių sudėkite lašišos filė. Apšlakstykite grietine ir papuoškite morkų griežinėliais. Uždarykite dangtį ir viską kartu troškinkite "Troškinimo" režimu dar 20 minučių.

Žingsnis 5

Lašiša multicooker keptuvėje su morkomis ir svogūnais Žingsnis 5
Iškeptą lašišą sudėkite į lėkštę, o šalia jos - daržoves. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos