Lašiša orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Lašiša orkaitėje

Kepta lašiša yra puikus dietinis patiekalas tiems, kurie rūpinasi sveikata, bet nori valgyti skaniai ir įvairiai. Žuvis puikiai dera su bulvėmis ar daržovėmis, todėl bus puikus pietų ar vakarienės priedas. Lašiša tinka ir kasdieniam, ir šventiniam stalui, todėl ją galite gaminti net ir be progos.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša orkaitėje Žingsnis 1
Nedideliame dubenėlyje išspauskite pusės citrinos sultis, suberkite prieskonius ir druską.

Žingsnis 2

Lašiša orkaitėje Žingsnis 2
Lašišą užpilkite gautu marinatu ir palikite 20 minučių, kad įsigertų.

Žingsnis 3

Lašiša orkaitėje Žingsnis 3
Į kepimo formą įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite lašišą ir užpilkite likusiu marinatu. Kepkite žuvį iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 4

Lašiša orkaitėje Žingsnis 4
Sultinga lašiša paruošta! Išimkite žuvį iš orkaitės, perkelkite į lėkštę, papuoškite pagal skonį ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos