Publikavimo data: 2025-08-16
Lašiša su avokadu ir ryžiais
Šis receptas - apetitą žadinantis patiekalas, kuriame švelnus avokadas puikiai dera su maistinga lašiša ir ryžiais. O marinatas viską papildo, suteikdamas malonų poskonį. Paruoštas patiekalas yra ne tik skanus, bet ir sveikas: jame yra daug baltymų, skaidulų, riebalų ir vitaminų, būtinų sveikai mitybai. Jei norisi, patiekalą galima paįvairinti agurkais ar kitomis daržovėmis, o vietoj lašišos galima naudoti tuną.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Į gilų dubenį supilkite sojų padažą, actą, tarkuotą imbierą ir gerai išmaišykite. Paruoštą lašišą supjaustykite nedideliais griežinėliais, tada perkelkite juos į marinatą. Padėkite žuvį į šaldytuvą 25 minutėms, kad įsigertų marinatas.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Išvirusius ryžius išmeskite į sietelį ir 1-2 minutes skalaukite po šaltu vandeniu. Tada ryžius sudėkite į gilų dubenį. Nuluptą avokadą supjaustykite plonais griežinėliais ir atsargiai, jų neatskirdami, sudėkite ant ryžių. Galiausiai ant ryžių sudėkite lašišą ir užpilkite patiekalą marinatu.
Kategorijos