Lašiša su avokadu ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Lašiša su avokadu ir ryžiais

Šis receptas - apetitą žadinantis patiekalas, kuriame švelnus avokadas puikiai dera su maistinga lašiša ir ryžiais. O marinatas viską papildo, suteikdamas malonų poskonį. Paruoštas patiekalas yra ne tik skanus, bet ir sveikas: jame yra daug baltymų, skaidulų, riebalų ir vitaminų, būtinų sveikai mitybai. Jei norisi, patiekalą galima paįvairinti agurkais ar kitomis daržovėmis, o vietoj lašišos galima naudoti tuną.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Lašiša su avokadu ir ryžiais Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Į gilų dubenį supilkite sojų padažą, actą, tarkuotą imbierą ir gerai išmaišykite. Paruoštą lašišą supjaustykite nedideliais griežinėliais, tada perkelkite juos į marinatą. Padėkite žuvį į šaldytuvą 25 minutėms, kad įsigertų marinatas.

Žingsnis 2

Lašiša su avokadu ir ryžiais Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Išvirusius ryžius išmeskite į sietelį ir 1-2 minutes skalaukite po šaltu vandeniu. Tada ryžius sudėkite į gilų dubenį. Nuluptą avokadą supjaustykite plonais griežinėliais ir atsargiai, jų neatskirdami, sudėkite ant ryžių. Galiausiai ant ryžių sudėkite lašišą ir užpilkite patiekalą marinatu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos