Lašiša su daržovėmis medaus padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Lašiša su daržovėmis medaus padaže

Raudonoji žuvis visada buvo itin populiari tarp virėjų dėl savo skonio ir tekstūros. Tai puikus saikingo riebumo ir visiško švelnumo derinys. Tinkamai paruošta raudonoji žuvis yra aromatinga, tiesiog tirpsta burnoje ir lengvai priverčia kiekvieną ją įsimylėti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Lašiša su daržovėmis medaus padaže Žingsnis 1
Brokolius supjaustykite smulkiais žiedynais. Salierą supjaustykite mažais griežinėliais, o morkas - dideliais apskritimais. Pievagrybius supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 2

Lašiša su daržovėmis medaus padaže Žingsnis 2
Padažui gaminti puode ištirpinkite sviestą, sudėkite prancūziškas garstyčias ir medų ir, nuolat maišydami, ant silpnos ugnies viską ištirpinkite iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 3

Lašiša su daržovėmis medaus padaže Žingsnis 3
Paruoštas daržoves tolygiai paskleiskite po visą kepimo skardos plotą ir pabarstykite žolelėmis. Ant daržovių sluoksnio sudėkite druskos ir pipirų pabarstytą žuvį ir užpilkite atvėsusiu medaus padažu.

Žingsnis 4

Lašiša su daržovėmis medaus padaže Žingsnis 4
Kepimo skardą su daržovėmis ir žuvimi dėkite į įkaitintą orkaitę 180 ℃ temperatūroje ir kepkite viską kartu apie 15 minučių, kol žuvis bus visiškai iškepusi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos