Publikavimo data: 2025-08-19
Lašiša su daržovėmis medaus padaže
Raudonoji žuvis visada buvo itin populiari tarp virėjų dėl savo skonio ir tekstūros. Tai puikus saikingo riebumo ir visiško švelnumo derinys. Tinkamai paruošta raudonoji žuvis yra aromatinga, tiesiog tirpsta burnoje ir lengvai priverčia kiekvieną ją įsimylėti.
Žingsnis 1
Brokolius supjaustykite smulkiais žiedynais. Salierą supjaustykite mažais griežinėliais, o morkas - dideliais apskritimais. Pievagrybius supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 2
Padažui gaminti puode ištirpinkite sviestą, sudėkite prancūziškas garstyčias ir medų ir, nuolat maišydami, ant silpnos ugnies viską ištirpinkite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 3
Paruoštas daržoves tolygiai paskleiskite po visą kepimo skardos plotą ir pabarstykite žolelėmis. Ant daržovių sluoksnio sudėkite druskos ir pipirų pabarstytą žuvį ir užpilkite atvėsusiu medaus padažu.
Žingsnis 4
Kepimo skardą su daržovėmis ir žuvimi dėkite į įkaitintą orkaitę 180 ℃ temperatūroje ir kepkite viską kartu apie 15 minučių, kol žuvis bus visiškai iškepusi.
Kategorijos