Lašiša su keptais ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lašiša su keptais ryžiais

Paįvairinkite savo stalą nauju patiekalu. Kepti ryžiai ir lašišos gabaliukai, kurių tikriausiai dar niekada nesate bandę. Sojų padažas suteikia keptiems ryžiams gražią spalvą ir ryškų skonį. O lašišos gabalėliai suteikia švelnumo. Be skonio, šiame patiekale labai daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. Ryžiai pagerins virškinimą, palengvins pilvo pūtimo simptomus. O antioksidantai padeda atjauninti organizmą. Mėgaukitės skoniu ir suteikite naudos savo organizmui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša su keptais ryžiais Žingsnis 1
Žuvį nuvalykite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pagardinkite prieskoniais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir įkaitinkite. Kepkite žuvį, kol iškeps. Atidėkite į atskirą lėkštę.

Žingsnis 2

Lašiša su keptais ryžiais Žingsnis 2
Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite aliejų ir suberkite ryžius. Kepkite ryžius, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Lašiša su keptais ryžiais Žingsnis 3
Įpilkite sojų padažo ir vandens. Uždenkite ir virkite, kol išvirs.

Žingsnis 4

Lašiša su keptais ryžiais Žingsnis 4
Sudėkite žuvį į virtus ryžius. Švelniai išmaišykite mentele iš apačios į viršų. Troškinkite 3-5 minutes.

Žingsnis 5

Lašiša su keptais ryžiais Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir sudėkite į patiekalą. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos