Publikavimo data: 2024-06-12
Lašiša su keptais ryžiais
Paįvairinkite savo stalą nauju patiekalu. Kepti ryžiai ir lašišos gabaliukai, kurių tikriausiai dar niekada nesate bandę. Sojų padažas suteikia keptiems ryžiams gražią spalvą ir ryškų skonį. O lašišos gabalėliai suteikia švelnumo. Be skonio, šiame patiekale labai daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. Ryžiai pagerins virškinimą, palengvins pilvo pūtimo simptomus. O antioksidantai padeda atjauninti organizmą. Mėgaukitės skoniu ir suteikite naudos savo organizmui.
Žingsnis 1
Žuvį nuvalykite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pagardinkite prieskoniais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir įkaitinkite. Kepkite žuvį, kol iškeps. Atidėkite į atskirą lėkštę.
Žingsnis 2
Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite aliejų ir suberkite ryžius. Kepkite ryžius, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Įpilkite sojų padažo ir vandens. Uždenkite ir virkite, kol išvirs.
Žingsnis 4
Sudėkite žuvį į virtus ryžius. Švelniai išmaišykite mentele iš apačios į viršų. Troškinkite 3-5 minutes.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir sudėkite į patiekalą. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis
Kategorijos